Mi a legjobb hajvasalo marka?
Figyelt kérdés
nekem volt eta-m ami angyon nem volt jo, most reminghtonom van, amivel megvagyok elegedve, de mar 2eves, es elkezdett lekopni rola az egyik vedoreteg, miutan bekapcsolom eleg egett szagot ad ki.. a napokban voltam elektrouzletekbe, es lattam eleg sok rowenta illetve babyliss markat.. ezeket valaki ismeri? ja elegge vastag szaru es dus a hajam, szoval vm erre a hajtuipusra megfelelo hajvasalot szeretnek!2008. nov. 11. 20:12
11/14 anonim válasza:
Érdekes nekem az elso remington volt, bar meg eleg regi kategorias, akkor jonak tunt, de aztan egyre jobbak jelentek meg. Mar vagy ket eve Gama van, es az egvilagon semmibaja, tokeletesen vasal, egyaltalan nem szall utana a hajam, en meg vagyok vele elegedve. De a remingtonok is jok. A babyliss termekektol meg falnakmegyek...
13/14 anonim válasza:
nekem pl BaByliss van..tökéletes:) de több ismerősömnek Hajas Lacis:D
14/14 anonim válasza:
a babyliss pro230 st26e is kerámia lapos jól vasal és tartós és csak 8-9 ezer Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!