Lányok akik kopaszok vagy hajnyírást terveznek? 19/L
Van itt aki volt már kopasz?
Miért nyírtátok le a hajatokMegbántátok?
Én nyáron fogom lenyírni, kb. mindenki ellene van de nem érdekel mert már régota tervezem.
Én hosszú évek óta vágyom arra, hogy levágjam a hajam extra rövidre, sőt, akár full kopaszra, hogy kipróbáljam, milyen, de sajnos nincs elég önbizalmam hozzá… 🙂 Annyira irigylem azokat a csajokat, akik vannak olyan vagányak és magabiztosak hogy ezt meg merik lépni! Én eléggé tartok a környezetem, főleg a családom reakciójától. Az egy dolog, hogy dilisnek néznek, de hogy folyton magyarázkodnom kelljen, miért tettem… A legmerészebb próbálkozásom eddig az volt, hogy egyszer még a gimiben valami ilyesmi fazont vágattam magamnak:
Persze én nem vagyok egy Emma Watson, meg lehet, hogy nem alkalmas hozzá a fejformám, úgyhogy talán ezért is majdnem minden ismerősöm olyanokat mondogatott, hogy “nem sajnáltad azt a szép hosszú hajad?”, “kár, jobban állt a régi frizurád” meg hogy “olyan fiúsan nézel ki így”… Pedig annyira, de annyira szerettem, olyan szabadságérzetet adott…
Most ősszel biztosan nem fognék bele, de jövő júniusban a záróvizsgám után lehet, hogy belevágok (szó szerint 😊). Arra gondoltam, hogy nyáron elutazom valahova külföldre mondjuk két hónapra, és előtte jól lenyírom a hajam, vagy akár le is borotválom. Kit érdekel, úgyse ismer senki, aztán majd ha nem jön be, vagy nem nő meg eléggé őszig, még mindig ott van a paróka… 😊
22/L
Sziasztok!
Engem is régóta foglalkoztat, hogy a hosszú, derékig érő hajam tüsire vagy akár kopaszra nyírassam.Még gyűjtöm hozzá a bátorságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!