Lányok akik kopaszok vagy hajnyírást terveznek? 19/L
Van itt aki volt már kopasz?
Miért nyírtátok le a hajatokMegbántátok?
Én nyáron fogom lenyírni, kb. mindenki ellene van de nem érdekel mert már régota tervezem.
Nekem most épphogy fül alá ér a hajam, de szeretném egyik oldalon felnyíratni, csak nem találtam hozzá megfelelő fodrászt Esztergomban. Tetszenek a hajtetoválások. (Amikor a minta úgy alakul ki, hogy az 5-7 mm-es hajban van a kopasz rész)
Valakinek van itt, közületek hajtetkó?
29, L
Ahogy érzed.
Rengeteg fazont vágtam az évek alatt.
Volt nekem is tüsis, de nem az egész, hanem a tarkóm fele volt felnyírva és onnan indult a meredek kleopátra hajvonala.
Sokat kipróbáltam, de eddig a jelenlegi amivel elégedett vagyok és rengeteg frizurát tudok csinálni magamnak, sőt kiegészítőt is csináltam.
Combközépig ér a hajam, ferde fufru amit több féle képp tudok hordani, a hossza pedig rétegesen vágott.
Elválasztom a hajam at addig a rétegig ami vállig ér az alatta lévőt variálni szoktam pl bolerona, sálnak, amin megdöbbennek az emberek 😂
Rengeteg módon lehet használni csak kell egy kis kreativítás, meg gyakorlás 1-1 új fazon kivitelezéséhez.
Alig 6 év alatt nőtt le a kulccsontomtól eddig.
De volt jrock hajam is 😂 meg sok más.
A kopasszal elhiszem nincs gond, meg a pár milissel, de tapasztalat, hogy a 2-3cm es hajtól a nyak középig érő hajakkal van a legtöbb macera.
A naponta beszárítgatás, elalvása szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!