Hosszú hajú személyek, tudnátok valami tanácsot adni? Zsírosodó hajra valami tanács? Szabad megmosnom 3 naponta?
A hajamat én is 3 naponta mosom, bár jó lenne, ha ezt el tudnám húzni még 1-2 napig, de ez egyénfüggő mindenkinél, hogy kinek milyen típusú haja van.
Nekem a gyógynövényes samponok mindig sokat segítettek (csalánost, aloe verást próbáltam ki, nekem beváltak)
Plusz ha már látom hogy zsíros, lelapult a hajam, akkor mindig száraz samponnal befújom. (Ha sötét a hajad, akkor javasolnám, hogy azt használd, ami a barna hajra van, az nem annyira feltűnő)
A citromos víz.
Pár csepp citromlé vízben, majd ezt a hajamra öntöd, kicsit száraz, majd lemosod alaposan.
Fényesebb is lesz tőle
Sima, zsíros hajra való sampont kell használni, semmi baja nem lesz, ha naponta mosod, akkor sem. Ha olyan hosszú, a végére lehet balzsamot is tenni, vagy heti 1x hajpakolást. Nem babrálod sokat a hajad?
Mert a kezed zsírosságától, vagy ha nem tiszta, a kosztól is lehet ám hamar zsírosodó a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!