Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni kevés számú,...

Mit lehet tenni kevés számú, ámde jól látható ősz hajszál ellen?

Figyelt kérdés

Milyen praktikák léteznek férfiaknak? Van kb. 70-80 ősz hajszálam oldalt, 28 éves korom óta ott vannak, számuk nagyjából állandó, tíz év alatt esetleg kis mértékben növekedhetett, ezt nem tudom biztosan. Egy kicsit zavar már, és szeretnék tenni ellene. Egészséges vagyok, nem dohányzom, mindenféle vitamint, táplálékkiegészítőt is szedek. Komplett hajfestést vagy tarvágást nem akarok azért a néhány szálért.

Mit javasoltok?

2019. máj. 7. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig csak festéssel lehet eltüntetni.

Viszont én nőként írom, hogy feleslegesen idegesíted magad ezen. Szerintem kifejezetten jól áll a férfiaknak egy pár őszhajszál, nagyon sármos tud lenni. Rengeteg nőt ismerek aki hasonlóan gondolja, még fodrászok is.

2019. máj. 7. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
1: Elfelejtettem írni, hogy nem tincsben vagy csomóban őszülök, hanem úgy "szerteszét".
2019. máj. 7. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogy hogy őszülsz. Nincs rá csodaszer, csak a festés.

Vagy elfogadod, vagy befested.

A ferfiaknak amúgy is ad egy kis sármot az ősz haj.

2019. máj. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!