Melyik Syoss terméket használjam?
Figyelt kérdés
Segítséget kérek nem tudom hogy meik féle Syoss próbáljam ki .
A Hajam:
hát középig ér
3 naponta mostni kell mert zsírosodik és persze így leis lapul:S
és a vége pedig elég gyorsan töredezik
és ha megmosom és nem teszek rá valamilyen balzsamot nem bírom kifelfésülni durva tapintásu és oylan érzés mintha vízhiányos lenne
Most nem tudom a volumen növelőt, a száraz hajra, a töredezett végü hajra vagy a fénytelen hajra valót vegyem?:S
Meik terméket ajánljárok rá? Tapasztalatok ??
2010. júl. 5. 22:39
1/2 anonim válasza:
egyiket sem. a samponja jó, de a balzsam... nekem tök rossz tapintású lett a balzsamtól a hajam, pedig kettőt is kipróbáltam, a száraz hajra valót is, meg a volume-t is.. Én a pantene balzsamot és sampont ajánlanám, attól jó puha lesz a hajad =) plusz glisskur hajsprét, kifésülős cucc, azis nagyon jó.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)syoss vettem való sprayt vettem
2010. júl. 15. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!