Hogyan használjam a syoss hővédőt?
A dobozás nem ií semmit,hogy hogyan kéne használni.
Mikor megvettük anyámon ki is próbáltam,de nem nagyon sikerült mert csak 1 helyre ment.Lehet azért mert közel tartottam.
Vagy hallottam már olyat is,hogy tincsenként ahogy vasaljuk,akkor mindegyikre fujjak rá.??
HELP
14/L
Pl 3 cm széles tincseket fújjunk be és azt vasaljuk?És így tovább-tovább míg kész nincs? Vagy mikor elkezdjük a vasalást akkor előtte mindenhova fújjunk(az olyan 5 fújás???) és akkor az elég?
A kezünkkel szét lehet dörzsölni ,hogy ne csak egy helyen legyen?
Húú nagyon túl bonyolítod....
Használja száraz hajra, permetezze azokra a részekre amiket ki szeretne vasalni. - ez van a dobozára írva.
Amúgy, ne úgy csináld hogy egy tincset befújsz vele aztán vasalod. Az egész fejedet fújd be. DE NEM KELL SOAT fújni és főleg NEM KÖZEL A FEJHEZ!!! Akkor vizes ragacsos lesz meg minden. Kb. 30 cm-re a fejedtől fújd rá. Jobban már nem tudom elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!