Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Oriflame-esek! Milyenek ezek...

Oriflame-esek! Milyenek ezek a termékek?

Figyelt kérdés

Van 2 szép akció az Oriflameben és érdekelne, h próbálta e már valaki legalább az egyiket. Ha igen,akk légyszi írjátok le a tapasztalataitokat!

Képek a termékekről:

1.

[link]

2.

[link]

2010. júl. 5. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A második linken belül én a grapefruitos testápolót próbáltam,nekem bejött. Érezhetően puhább lesz a bőr,és mintha egy glicerines réteg lenne utána a bőrön,nagyon jó. Az illata is isteni.
2010. júl. 5. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Jónak jó, átlagosak, ugyanolyan, mint az Avon.
2010. júl. 6. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi első válaszoló:)

Lakberendező:köszi a te válaszod is,de én konkrétan ezekre a termékekre voltam kíváncsi:D

2010. júl. 6. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Hidd el vannak ennél jobb termékek is én is haználtam ezeket, de nekem nem volt jó sőt még mintha allergiás lettem volna rájuk.
2010. júl. 9. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is csak a másodikról tudok véleményt mondani tanácsadóként. Én a grapefruitos és a szőlős krémet is használtam, csodásak, jó az állaguk és isteni az illatuk, puhává varázsolják a bőrt, és egész napra védettséget nyújtanak. A harmadik krémet még nem próbáltam, de szokták azt is venni szokszor, lehet, én is megveszem majd.

Egyébként Oriflame termékeket venni mindig megéri, hiszen ellenzik az állatkísérleteket, és csakis természetes alapanyagokból készülnek a termékek. :)

2010. júl. 9. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
az én csop.társam sminkből is csak oriflamet használ, de lejön neki, kopik és a többi..szerintem nem egy jó minőség, ettől sokkal jobbat lehet kapni.
2010. júl. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!