Miért olyan olcsó teszveszen/vaterán az AVON és Oriflame termékek?
Gondolom a különböző tanácsadónők/koordinátorok kapnak a termékekből ingyen, hogy kipróbálják, ezeket ők adják el. Én is vásároltam már Vaterán szemceruzát is, és színtelen magiX sminkalapot is. Egyiknek sem volt semmi baja, vadi új, bontatlan, mintha katalógusból rendeltem volna.
Niki
Szégyen, gyalázat, hogy ott Oriflame termékeket árulnak... A cég az ilyet semennyire sem pártolja!
Az Oriflame nem ad ingyen semmilyen terméket sem egy tanácsadónak sem!!! Csak mintákat adnak, de az meg 100-200 Ft értéket képvisel és egyszer használatos.
Szóval süllyedjen el, aki vaterán, meg akárhol árulgat Oriflame termékeket!!! Az Avon nem érdekel, mert az alapból így működik, széjjel dobálják a cuccaikat a piacon, de az Oriflame nem! Az ilyenen nagyon fel tudom húzni magam. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!