Borotva által okozott problémák ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos gyakran kell szőrtelenítenem és mivel rendszeresen kell megtennem, ezért nem tudok gyantázni, epilálni. Ugye ahhoz növeszteni kell. Így maradt a borotva. Attól viszont ki vagyok pattogva meg egyszerűen nem szép ott a bőröm. Néha akad 1-2 szőrtüszőgyulladás is. Létezik Valami csodatevő krém Vagy bármi, hogy ne legyen csúnya?2019. ápr. 24. 15:05
1/2 anonim válasza:
Vegyél vezetékes komoly haj szakállnyírót Phillips Braun tökéletes , a natúr vágófejjel vágd amikor 3-4 napos a szőr . Olcsó hatásos nem kell kozmetikázni .
2/2 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Nekem is hasonló, mondjuk nekem durvább, és más is van a háttérben, de többek között ez is. Ő ír fel krémeket is, meg gyógyszereket is. Én csak nemrég voltam először, szóval a hatékonyságáról nem tudok nyilatkozni, de egyelőre bizakodok. A doktornő szerint van még remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!