Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizura illik egy...

Milyen frizura illik egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek, linkeljetek frizurákat, melyek szerintetek illenének hozzám, és javítanának kicsit a megjelenésemen.

És még egy kérdés: A fiúk csúfnak tartanak... Szerintetek is az vagyok?

2010. júl. 5. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kb. vállig érő, szögegyenes, tépett haj állna neked jól tépett frufruval! És ne festesd be, nagyon szép a színe! :)
2010. júl. 5. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

nekem szimpi vagy!

2010. júl. 5. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek is jól állnának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem vagy csúnya!

Nekem szimpatikius is vagy. Kedves lánynak nézel ki. :)

2010. júl. 6. 00:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy csúnya!

Átlagos vagy, de ha többet foglalkoznál magaddal lehetnél szép.

Pl a frizura jó ötlet, menj el fodrászhoz és kérd ki a véleményét, a szemüveget vedd le mert nem áll jól.Az pedig jó ha mosolyogsz, szebbé tesz mindenkit egy mosoly, ez már félsiker:)

20f

2010. júl. 6. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se vagy csúnya:) És külön pozitívum hogy vidámnak tűnsz és nem csücsörítesz a képeken :D

Amúgy lehet hogy egy sötétebb keretes szemüveg kicsit "karakteresebbé" tenné az arcod. Nekem is hasonló a fejformám és jól áll a vastag keretes szemüveg:)

Jah,és ez a fekete ing baromi jó:D

2010. júl. 6. 09:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Anyum nem engedi meg, hogy kiszedessem a szemöldököm, pedig egy csomót könyörögtem neki. :( Azt mondja, mindenkinek csúf, aki kiszedeti, az enyém meg szép, pedig egyáltalán nincsen igaza!A tudta nélkül meg nem akarok elmenni, mert akkor tuti nagy cirkusz lenne belőle...
2010. júl. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!