Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizura illik egy...

Milyen frizura illik egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek, linkeljetek frizurákat, melyek szerintetek illenének hozzám, és javítanának kicsit a megjelenésemen.

És még egy kérdés: A fiúk csúfnak tartanak... Szerintetek is az vagyok?

2010. júl. 5. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy csúnya egyáltalán, szép az arcod! :)

A szemöldököddel és a hajaddal kellene kezdeni valamit. :)

Szerintem menj el fodrászhoz, és bízd rá magad, biztos tudja, hogy mi állna jól. :)

2010. júl. 5. 19:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Hány éves vagy?Én olyan 13-14nek tippellek.Elsőnek is én a szemöldöködön változtatnék,ha elmész kozmetikushoz nagyon szépen megcsinálja,mert most eléggé vastag,gondolom nem szeded.Szerintem a rövidebb haj jobban állna,ilyesmire gondolok:

[link]

A mostani hajad elég régimódi.Még amin változtatnák az az öltözködés,hidd el attól is nagyon megváltozol,ha modernabb,fiatalosabb ruhákat fogsz hordani.

2010. júl. 5. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
a szemöldököd NAGYON vastag... és ez csúnya, talán ha a kozmetikus kiszedi, szebb lesz. :) a hajad pedig...hmm :/ az a frufru nem előnyös. :S
2010. júl. 5. 19:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
az előbbi válaszoló vagyok, amúgy nem vagy csúnya. :)
2010. júl. 5. 19:20
 5/16 A kérdező kommentje:
14 vagyok, és anyum nem engedi, hogy szedjem a szemöldököm. Amúgy vannak jobb ruháim is, ez nem teljesen az én izlésem, csak ezt a plúzot a barátnőmtől kaptam, és az ő kedvéért felvettem a szülinapjára. :)A haj tetszik, köszi második válaszoló!
2010. júl. 5. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szemöldöködön nem változtathatsz, elég ha egy fekete szemceruzával kihúzod a szemeidet és máris sokkal szebb leszel. Ezt a frizurát csináltasd meg a fodrásznál:

[link]

2010. júl. 5. 19:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúf, csak a fiúk még nem látták az igazán nőies oldaladat.
2010. júl. 5. 19:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jol alna neked a hosszu haj. :) es ha jol latom akkor bajuszod is van. Vagy rosszul latom?? (bocsi ha felreneztem) es tenyleg jo lenne kiszedetni a szemoldokod.. :/
2010. júl. 5. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló vagyok,örülök,hogy tetszett.Kerestem még neked képeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 5. 19:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A szemöldököd szedd ki! vagy menny kozmetikushoz, ha már kivan szedve az anuykád úgyse tud mit csinálni. És énmég kontaktlencsét is csináltatnék. Meg öltözködj divatosabban, esetleg kis smink.
2010. júl. 5. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!