A szemöldököddel és a hajaddal kellene kezdeni valamit. :)
Szerintem menj el fodrászhoz, és bízd rá magad, biztos tudja, hogy mi állna jól. :)
2010. júl. 5. 19:06
2/16 anonim válasza:
Szia.Hány éves vagy?Én olyan 13-14nek tippellek.Elsőnek is én a szemöldöködön változtatnék,ha elmész kozmetikushoz nagyon szépen megcsinálja,mert most eléggé vastag,gondolom nem szeded.Szerintem a rövidebb haj jobban állna,ilyesmire gondolok:
A mostani hajad elég régimódi.Még amin változtatnák az az öltözködés,hidd el attól is nagyon megváltozol,ha modernabb,fiatalosabb ruhákat fogsz hordani.
2010. júl. 5. 19:11
3/16 anonim válasza:
a szemöldököd NAGYON vastag... és ez csúnya, talán ha a kozmetikus kiszedi, szebb lesz. :) a hajad pedig...hmm :/ az a frufru nem előnyös. :S
2010. júl. 5. 19:19
4/16 anonim válasza:
az előbbi válaszoló vagyok, amúgy nem vagy csúnya. :)
2010. júl. 5. 19:20
5/16 A kérdező kommentje:
14 vagyok, és anyum nem engedi, hogy szedjem a szemöldököm. Amúgy vannak jobb ruháim is, ez nem teljesen az én izlésem, csak ezt a plúzot a barátnőmtől kaptam, és az ő kedvéért felvettem a szülinapjára. :)A haj tetszik, köszi második válaszoló!
2010. júl. 5. 19:23
6/16 anonim válasza:
Ha a szemöldöködön nem változtathatsz, elég ha egy fekete szemceruzával kihúzod a szemeidet és máris sokkal szebb leszel. Ezt a frizurát csináltasd meg a fodrásznál:
Nem vagy csúf, csak a fiúk még nem látták az igazán nőies oldaladat.
2010. júl. 5. 19:32
8/16 anonim válasza:
szerintem jol alna neked a hosszu haj. :) es ha jol latom akkor bajuszod is van. Vagy rosszul latom?? (bocsi ha felreneztem) es tenyleg jo lenne kiszedetni a szemoldokod.. :/
2010. júl. 5. 19:35
9/16 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok,örülök,hogy tetszett.Kerestem még neked képeket:
A szemöldököd szedd ki! vagy menny kozmetikushoz, ha már kivan szedve az anuykád úgyse tud mit csinálni. És énmég kontaktlencsét is csináltatnék. Meg öltözködj divatosabban, esetleg kis smink.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!