Nekem MÁR szép a bőröm, és nem azért mert bármi is használt volna, hanem egyszerűen kinőttem. Vki itt azt írta h igazán tehetne vmit, vannak már gyógyszerek stb stb...Aha.. ha vki pattanásos típus azon semmi nem segít, fogjátok fel. Én is A-tól Z-ig mindent kipróbáltam és semmi...Egyszerűen kinőttem abból a korból és kész, ezt pedig nem lehet siettetni.
2010. júl. 5. 20:02
12/19 anonim válasza:
ezen a kérdésen elsírtam magam!
nekem is ilyen rossz típusú mitesszeres bőröm van, néha egy két pattanás, mindennel kezeltem már felsorolni sincs hely. nőként egy rakás szarnak jelentéktelennek tartom magam, hacsak lehet elzárkózom a férfiak elől, még akkor is ha tetszem nekik. gyűlölöm magam. van egy fajta hierarchia és én ennek az alján szereplek csupán a bőröm miatt. igazuk is van az embereknek hogy utálják. megérdemeljük..
2010. júl. 5. 20:23
13/19 anonim válasza:
hogy de rossz neki
2010. júl. 5. 20:33
14/19 A kérdező kommentje:
reménykedtem hogy jobb a helyzet, de látom nem...
engem sokan lenéztek már a bőröm miatt, azt hiszik nem mosakszom, nem törődök vele, pedig szinte a fele fizum csak orvosokra, kencékre, gyógyszerekre megy el havonta. próbálkozom mindennel, de semmi változás. és már rég nem 15 éves vagyok hogy azt mondhassam majd kinövöm...
még csak alapozót sem kenhetek mert az is ocsmányul néz ki a bőrömön, hámlik tőle mintha leprás lennék. tehát még csak elfedni sem tudom ezt a szörnyűséget. ilyenkor mégis mit kéne még tennem?
2010. júl. 5. 22:01
15/19 anonim válasza:
Nekem bababőröm van, mensikor 1-2 pattanás, de eszembe sem jutna lenézni senkit, mert nem tiszta az arcbőre. Pár éve én is megszenvedtem a zsíros, pattis, mitesszeres bőrrel, amit semmilyen termék nem tudott korrigálni, csak az évek múlása. Így nem nézek le senkit, tudom, hogy az ilyen problémák eléggé le tudják húzni az ember egóját.
2010. júl. 5. 22:06
16/19 anonim válasza:
kedves kérdező lelki erőt adtál nekem, ahogy olvastam a kommentedet felbátorodtam és leosztottam azt a pasit, aki az arcbőrömön gúnyolódott, jól megkapta. :)
2010. júl. 5. 22:29
17/19 anonim válasza:
Jól tetted előző. :)
2010. júl. 6. 09:48
18/19 anonim válasza:
sima kamillás szappant próbáltad már kedves kérdező?
2010. júl. 6. 09:56
19/19 anonim válasza:
Én is már szinte mindent kipróbáltam. Clean & Clear több fajtáját is, avonból is rendeltem, a kamillás szappant is kipróbáltam, meg még egy csomó minden más, egyik sem használt. Aztán elmentem a bőrgyógyászhoz, és felírt vmi kérmet meg lesmosót, és 2-3 hónap múlva látható volt a változás bár nem volt az igazi, most már kb. 8 hónapja használom, és nagyon sokat változott, most már csak 1-2 jön ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!