Mi bajuk sokaknak a Kallos márkával?
Sokszor beírják itt, hogy "gagyi sz.r" már ha csak meglátják valahol leírva is, nem a márkára összpontosít a kérdés.
Mi baj vele? Az, hogy olcsó? Az, hogy magyar? Az, hogy sokan szeretik?
Nem mondom, hogy mindenük jó (nem mintha más márkáknak az lenne), de a hajpakolásaik ár-érték arányban utolérhetetlenek.
Vagy az a baj, hogy szilikonos? A mentességgel meg az a probléma igazából, hogy nem mindenkinek bírja a haja.
A samponok nagy része úgy van kifejlesztve, hogy lemossa minden mosásnál a szilikon réteget (tehát nem gyülelmlik ez fel sehol), viszont ha semmi nincs a hajon, amit le lehetne mosni, akkor a hajfelszínt marják a habzóanyagok.
Tehát a szilikonmentesség akkor érne valamit, ha mellé szulfátmentes sampont is használna az ember.
Illetve a nagy márkák (Elseve, Gliss Kur) is szilikonosak, mégse szidja senki hangosan itt...
Nekem nincs bajom vele. De a többivel sem, amiket írtál. Kallos a legjobb hajpakolásom. Az egyetlen eddig, amitől nem lesz lapos és zsíros a hajam, de fényes és puha.
Viszont hajvégápoló olajból meg csak a Loreal mytic oil vált be. Lakossági Lorealból csak a hajfestékek tetszenek. Kedvenc sampon és balzsam pedig Gliss Kur.
Derékig érő, sűrű, nagyon sok hajam van, úgyhogy nem mindegy, hogy mit használok.
Nekem szimplán nem váltak be a termékei. Nem baj ha magyar egy cég (a Manna termékeit pl rendszeresen veszem), a szilikon se zavar, az meg kimondottan jó ha olcsón lehet hozzájutni valamihez.
Próbáltam hajpakolást a márkától, de csak annyit használt hogy fésülhetőbb lett a hajam, viszont lelapult tőle és zsírosnak tűnt már másnapra. 2 sampont próbáltam, az egyik szintén elnehezítette a hajam és hamarabb zsírosodott míg a másik meg kiszárította a fejbőröm. Egy tusfürdő volt még az elment, de pihe puha bőrt ígért amit viszont nem teljesített. Habár utólag annak is örülök hogy legalább nem szárított. Ami viszont mindegyik termékben zavart hogy erős és mű illatuk van. A tusfürdő az egyik samponnal ajándék volt, de magamtól nem hiszem hogy megvettem volna, mert narancs szörp szaga volt. Lehet vannak jó termékeik és csak rosszakat fogtam ki, de én inkább lebeszélni szoktam másokat erről a márkáról.
Én még sosem próbáltam ki semmit a Kallos márkától, de tulajdonképpen ez az ítélkezés minden márkánál kb. így van. Oké, nem mindegyiknél olyan gyakori ez a szitkozódás, de szerintem azért mindegyiknél jelen van.:D
Egyszerűen vannak ilyen emberek, akik pl. kipróbálnak egy terméket egy márkától, de az nem válik be náluk, szóval már rossz az egész márka. Vagy ami még jobb, hogy ki sem próbálnak egy terméket sem. Szerintem ne próbálj meg értelmet keresni az ilyen emberekben, mert alapból, akinek annyi a véleménye, hogy "gagyi sz.r"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!