Zsírosodó arcbőrt mivel lehet kezelni?
Ha kevesebb zsíros és olajos ételt eszel, és iszol napi minimum 2 liter vizet, ezek segítenek.
Plusz szerintem ne sminkeld magad.
Ez engem is érdekelne, mert ugyanez a problémám. Egy kis életmódváltás ezen nem segít, ilyen a bőrtípusunk. Másoknak beválik például a fokozott hidratálás hialuronsavas szérumokkal a hidratálókrém alá. Esténként (nem pattanáskeltő) arcolaj használata, pl. szőlőmag, argán, jojoba. Niacinamidos szérum használata, ami szintén szabályozza a faggyútermelést.
Ezeknek utánanézhetsz, sok embertől hallottam, hogy tapasztaltak változást. Nekem eddig a T-vonalamon nem segített sokat. És mivel zsíros bőrön sem csillogó (és jó árban lévő, szép összetevős) fényvédőt sem találtam még, az is csak ront a helyzeten. Kifejezetten mattító hatású alapozóval jobban néz ki. Az is átfényesedik, de sokkal szolidabban, mint natúran a bőröm.
Most hirtelen nem találtam konkrétan erről a témáról cikket, de ebben írnak hasznos dolgokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!