Jó sampon gyorsan zsírosodó hajra?
Figyelt kérdés
A hajam már két naposan zsíros felül, régebben nem volt ilyen probléma vele. Heti 2x mosom. Olyan sampont keresek amivel esetleg ki bír 3-4 napot. Tudtok ilyet? Az ár nem számít!2019. febr. 22. 10:21
1/8 anonim válasza:
medinatural teafa olajos sls mentes sampon!!!
semmi sem vált be még ennyire
3/8 anonim válasza:
Rengetegféle sampont kipróbáltam már, voltak köztük nagyon jók is, de a második napra a hajam akkor is mindig zsíros volt. Ez egy adottság, nem nagyon lehet mit kezdeni vele szerintem, csak gyakran mosni. Szerencsés az, akinek elég hetente egyszer vagy kétszer megmosni.
4/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok! Kétnaponta mosnom kell, mert vállalhatatlan! Ha nem, vagy csak pár percre megyek el otthonról, akkor reggel syoss (zöld) száraz sampont használok, azzal kibírja estig (viszont a szagát ennek nagyon nem szeretem)
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem is elég heti 2x mosnom, viszont harmadnap már fel kell kötnöm lófarokba. Nálam ez nem adottság, mert eddig rettentő száraz volt, erre most fordult a kocka. Az alja még mindig száraz.
2019. febr. 22. 13:37
6/8 anonim válasza:
régen 2 naponta mostam, amikor természetes, sls mentes gél alapú samponra váltottam eleinte nem volt változás. Nehéz volt de megàlltam hogy gyakran mossam, és szépen fokozatosan helyre állt a fejbőröm faggyútermelése. Persze van aki hajlamosabb a zsirosodásra, de mindenen lehet javítani. Egy próbàt mindenképp megér. Én áldom az eget :D
7/8 A kérdező kommentje:
Hol tudok ilyen sampont szerezni?
2019. febr. 23. 08:52
8/8 anonim válasza:
Heti 1x mosd akkor még tovább fogja bírni. Régen mikor igénytelen voltam és csak kéthetente 1x mostam olyan lassan zsírosodott hogy csak a 9-10. napon volt látvànyos. Azóta amióta 2-3 naponta mosom már 2 napot se bír ki. Most próbálom heti 1 re átállítani mert az is bőven elég, attól több akkor kell ha sportolsz és izzad a fejed mint az állat, egyébként a haj védi a fejbőrt úgyhogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!