Legjobb száraz sampon?
Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam egy olyat, ami egy hintőporszerű fehér por volt, a zsíros hatást akartam mérsékelni vele, de semmit nem használt, ráadásul szürkés lett tőle a hajam, nem lehetett belőle eltávolítani rendesen. Ilyet már szerencsére nem is lehet kapni, de van jó tapasztalatotok most kapható száraz samponokkal? Milyet érdemes venni? A fejbőrömet szeretném védeni a túl gyakori hajmosástól, mert minél gyakrabban mosom a hajam, annál intenzívebben nyomja a zsírt és ezért gondoltam, hogy két hajmosás közt csak a hajszálakat kezelhetném valami zsírosságcsökkentővel.#haj #egészség #sampon #száraz haj #zsíros haj #hajmosás #zsíros fejbőr #száraz sampon #hajhagyma #zsírosodó haj
2018. júl. 31. 09:11
1/6 anonim válasza:
Én Batiste-ot szoktam használni, kb az a legnépszerűbb. Kicsit borsos ára van sajnos, főleg hogy nekem rengeteget kell fújni.
Esetleg az Avonosat is kipróbálhatod, bár annak meg irritálóan erős illata van. De használ.
2/6 anonim válasza:
Nekem a kék syoss nagyon bevált, nem is tudom hanyadjára veszem újra
3/6 anonim válasza:
Én a DM-es Balea kókuszos Trockenshampoot használom. Nekem bevált
4/6 anonim válasza:
Lorealtol is megjelent egy szarazsampon
5/6 anonim válasza:
A Loreal Magic Shampoo-t csak ajánlani tudom. Vegetal Boost illat van meg nekem, valami isteni. De az illat igaziból másodlagos, nekem az tetszik benne, hogy egyáltalán nem lesz fehér foltos a hajad és nem hagy poros réteget sem rajta.
Utoljára 10 éve használtam valami noname szárazsampont, aztán többet se, mert tiszta fehér és ilyen poros állagú lett tőle a hajam, moshattam meg rögtön.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tippet! A Rossmannban pont megláttam ezt az iskolazöld színű Loreal-t akciósan 1200-ért, úgyhogy kipróbáltam. Meglepetésemre abszolút semmilyen fehérség nem jelent meg a hajamon, viszont azonnal megszűnt a zsíros hatása. Bár első lelkesedésemben kifújtam a fél flakont. :) Mondjuk nem tart sajnos túl sokáig az üde hatás, viszont az illata elfogadható és nem túl erős, mert aztán utánaolvasgatva láttam, hogy soknál panaszkodnak erős szagokra. Még az érdekes volt, hogy amikor fésülködés után összehúztam a hajszálakat a padlón, akkor a kezemmel egyúttal masszív fehér porréteget is összegyűjtöttem, tehát ez is fehér porral ügyeskedik, de mégis láthatatlan marad a hajszálakon.
2018. aug. 2. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!