Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyiket tartod szebbnek? KÉP

Melyiket tartod szebbnek? KÉP

Figyelt kérdés

1, Ha látszik, hogy valaki sokat foglalkozik a hajával, minden nap vasalja/göndöríti, esetleg keratinos kezelésen is részt vesz időközönként. Esetleg ombre vagy hasonló divatos festése is van.

Képek példának:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy amikor valakinek nincs beállítva a haja a mindennapokban, nincs se vasalva, se göndörítve, és maximum egy természetes árnyalatra fsti, vagy egyáltalán nem festi

Képek példának:

[link]

[link]

[link]

Melyik verzió tetszik jobban magadon ill másokon, és miért?

2019. ápr. 21. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Az élet nagy kérdései.
2019. ápr. 21. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindekettő tetszik, sőt én is így szoktam lenni. Havonta 1x elugrok fodrászhoz akkor darabig szép, utána van hogy nincs rá annyi időm és simán csak "van"

L

2019. ápr. 21. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő szép, de más alkalmakra való. Mondjuk ha leugrok a sarki boltba akkor 2. ha meg baráti összejövetelre, esetleg randira akkor az első :D
2019. ápr. 21. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában a 2., legfeljebb színházba, vagy más elegáns helyre az 1. Nekem személy szerint a természetesség áll jól (egy természetesebb szőkére festetem a hajam néhány havonta), másoknak egyénfüggő, mi áll jól.
2019. ápr. 21. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Természetes szökére fested.:D ha már fested, akkor nem természetes, az állaga is átalakul. A festett haj gusztustalan.
2019. ápr. 22. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A második sokkal szebb. Nekem sose tetszettek igazán a nagyon beállított hajak, ha alapból egyenes, vagy kicsit hullámos haja van.

Viszont a göndör haj nem tetszik, úgyhogy ha valakinek alapból göndör, akkor jobban tetszik kiegyenesítve vagy kicsit hullámosan.

F

2019. ápr. 22. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
#5 Úgy értem, az árnyalat természetes, általában azt hiszik rá az emberek, hogy az eredeti hajszínem.
2019. ápr. 22. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
7: nem tudom, en mindig látom, hogy festett. Teljesen megváltozik a haj állaga, nem lesz szállós, hanem összetapad, és a fénye is természetellenes fényü.
2019. ápr. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!