Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet fákdalommentesebbé...

Leiyla kérdése:

Hogy lehet fákdalommentesebbé tenni a szemöldökszedést?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 21. 15:02
 1/9 anonim válasza:
Leginkább sehogy sajnos, legalábbis én még nem tudok róla maximum ha borotvával vagy borotvapengével csinálod viszont az nem olyan tartós, de minél többet szeded egyre fájdalommentesebb lesz (legalábbis nekem már egyáltalán nem szokott fájni és kb egy éve szedem)
2019. ápr. 21. 15:10
 2/9 kamugyrosz válasza:

Fuuu hat kerlek én mikor elkezdtem szedni semmit se érzetem

Nemrég olyan vékonyra szedtem h hagytam nőni olyan 2 hónapot és tegnap szántam el magam h kiszedjem de bazira fajt

Nagyon meglepődtem viszont csak az egyiket tudtam kiszedni mert tényleg faj

A lenyeg h megszkod ezkszerint és rendszeresen kell Pl ha meglatod h már van 1-2 szál akk azt szedd ki

2019. ápr. 21. 15:42
 3/9 Thoughtful válasza:
0%
Sehogy a szépségért szenvedni kell de meg van a trükkje hogy kevésbé fájjon:hirtelen kell tépni mint a sebtapaszt es a szőr növekedési irányával ellentétesen
2019. ápr. 21. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha egy jégkockával lehűtöd a területet, akkor kevésbé fáj.
2019. ápr. 21. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az vált be, ha a szőr növekedési irányába szedem. Bár az is igaz, hogy nem szedem vékonyra, ott még kevésbé érzékeny.
2019. ápr. 21. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak olyankor fáj, amikor meg fog jönni (ebből si tudom, hogy még 3-4 nap maximum) alatta-utána egyáltalán nem. De lehet, ez egyéni.

Illetve lehet, mazochista vagyok, de nekem mikor kozmetikus csinálta gyantával, kevésbé fájt, mint amikor magamnak szedegettem egyenként csipesszel.

2019. ápr. 21. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
En szoktam arcra valo kicsi hideggyanta csikot venni, es abbol vagok ives darabokat koromvago ollaval. Ezeket szepen a szemoldokom ivehez tudom igazitani es sok szalat kitepni egyben. Igy csak a maradekot kell csipeszelgetni.
2019. ápr. 21. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor belekezdtem ebbe az egészbe nagyjából 10 évvel ezelőtt, még nagyon fájt, főleg amikor az anyám csinálta. A kozmetikust egy kicsit egyszerűbb volt elviselni, mert nagyon gyorsan és határozottan szedte.

Ez idő kérdése. Mára már egyáltalán nem érzek semmit.

2019. ápr. 21. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Megszokod.
2019. ápr. 23. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!