Kozmetikusnál ti szoktatok szemöldökszedést és szempillafestést kérni? Mennyire jön ki nektek összesen?
Figyelt kérdés
A SZEMÖLDÖKSZEDÉS GYANTÁVAL TÖRTÉNIK MINDIG?? A SZEMPILLAFESTÉS MENNYIRE TARTÓS ÉS MILYEN, CSÍPI A SZEMET?
köszi.
26Nő
2013. ápr. 5. 11:15
1/4 anonim válasza:
Szemöldököt szedetek,de mivel a gyantát nem birja a bőröm (semmilyet,iszonyatosan feldagad,viszket),ezért csipesszel szedi.
Ugyanugy 500 Ft,akármivel szedi.
Szempillát egyszer festettem,600Ft volt,de kb 2 hétig tartott,így azt nem csináltatom,inkább kifestem magamnak spirállal.Csipni egyáltalán nem csipett.
Árak megyeszékhelyi árak,sima kis szalonban.Pesten drágább.
2/4 anonim válasza:
Lehet csipesszel is kérni a szedést, de gyantával gyorsabb. A szempillafesték tartóssága kb. 6 hét, nem azért, mert lekopik, hanem addigra kicserélődik a pillaszőr. Kicsit csíphet a festés alatt, de elviselhető. /Persze, úgy tanítják, hogy nem szabad csípnie./ végül a borogatás megnyugtatja a szemet. /Ahol tesznek rá./
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a szempillámat 1050-ért csinálja a nagynénim aki kozmetikus lehet hogy neked ez drága de nagyon jól megcsinálja és nekem csípett is.(nekem nem kell fizetnem xd) És nekem először leszedik gyantával utána csipesszel igazítanak
4/4 anonim válasza:
Nekem 400,-ért szedi csipesszel a szemöldököm, és kéthetente járok. :) És nem csak középen szedi ki, hanem a teljes szemöldököm rendbe teszi, csinál neki egy enyhe kis íves formát, és vékonyít is rajta, mert különben vastag és bozontos lenne. :) Ja és fiú vagyok, de a lányoknak is ennyiért szedi. :) Szempillafestésről nincs tapasztalatom fiú lévén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!