van esetleg olyan vásárolható szer, amivel itthon is be tudom festeni a szempillámat, mint a kozmetikus, amivel festi vagy hasonló?
2010. máj. 27. 08:22
1/9 anonim válasza:
Elvileg igen. Kikeverheted a festéket, majd először az egyik szempilládat fesd be, - mert azért látni kell valamivel a lemosáshoz, majd a másikat. De nagyon ügyesen csináld, bele ne menjen a festék a szemedbe!!
2010. máj. 27. 08:55
2/9 anonim válasza:
szia! Igen és fodrász kellékesben lehet is kapni egy ksi tubus festék és hozzá 3%-os oxi. Jó szempillára és szmeöldökre is!
2010. máj. 27. 08:56
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne sajnáld a pénzt kozmetikusra.
2010. máj. 27. 09:47
4/9 anonim válasza:
igazán jól nem lehet, mert nyilván egyszerre csak egy szemet tudsz festeni, de mivel a másikkal pislogsz, a festett is mozog és könnyen belemegy a festék, ami nagyon rossz és káros dolog! plusz a lényeget, a szempilla tövét sem látod igazán jól
a kozmetikus 5-600 ft-ért profin megoldja
2010. máj. 27. 12:13
5/9 anonim válasza:
De ha van anyukája barátnője vagy egy lánytesója nagyon szépen megtudják egymásnak csinálni! Kb 1000ft a festék és egy évig elég.
2010. máj. 27. 12:49
6/9 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok,és hát...nem ajánlatos.Legalábbis az alapján amit tanultam. Nem hiába kell levizsgázni belőle!Könnyen belemehet a festék a szembe,ami nem a legkellemesebb,sőt veszélyes is lehet,és persze nem is biztos h úgy sikerül...
Nem nagy összeg ennyit kifizetni kb. 2 havonta.
2010. máj. 27. 20:34
7/9 A kérdező kommentje:
a fodrász szakmát is tanulni kell, én nem vagyok az, mégis, mikor elmentem fordászhoz, összesen kétszer voltam, foltosra festette be a hajam jó sok pénzért....
2010. máj. 29. 10:21
8/9 anonim válasza:
Persze olyanra is van példa,de azért egy szempillafestés nem akkora összeg,és kockázatosabb otthon elvégezni,mint 1 hajfestést,legalábbis biztonság szempontjából.
De persze te tudod.
2010. máj. 31. 18:09
9/9 anonim válasza:
Tudok olyanról, hogy fodrász vagy pedikűrös is elvállalja a vendégnek a szempillafestést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!