Milyen gyantacsíkokat lehet bikini vonalon használni?
Figyelt kérdés
láttam egy üzletben Veet kész gyantacsíkokat amin az állt hogy érzékeny bőrre,ez jó hónaljra meg bikinivonalra is,vagy mit értenek az alatt,hogy érzékeny bőr?2010. júl. 5. 12:06
1/3 anonim válasza:
Ami gyakran kipattog, érzékeny. Ezt nem tudom megmagyarázni:)) Én is kipróbáltam. Nagyobb gyantacsíkok vannak benne, amit a te méreteidnek megfelelően kell felszabdalni. Nekem nem jött be, nagyon időigények, meg macerás volt ráadásul utánna napokig ragadtam:))(pedig fürödtem oké!:)
2/3 A kérdező kommentje:
De nem pattogtál ki tőle?És meddig tartott?
2010. júl. 5. 12:22
3/3 anonim válasza:
Nem pattogtam ki tőle, de mivel először csináltam nekem nem annyira szedte le a szőrt:S Végül krémmel fejeztem be(szintén érzékeny bőrre). A napokban fogom kipróbálni ott is az epilátort de félek tőle elég rendesen. $
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!