Nagyon random kérdés de teljesen komolyan: nem tudom elhatározni, levágjam-e a hajam? :D
Sziasztok!
Hosszú hajú/valaha hosszú hajjal élő nőtársaim remélem átélik a helyzetem. Mindig is hosszú hajam volt (majdnem derékig érő) ezért nehéz az elhatározás.
Nagyon sokszor belegondoltam már milyen lenne rövid hajjal az élet :D Tekintve hogy macera a hajmosás, formázás, gyakran kell vasalnom mert az élet nem áldott meg egyenes, selymes hajjal, hanem hullámossal.. Ez oda vezetett az évek során hogy törik a vége, nincs szép fénye és még festve is volt.
Sötétbarna hajam van, az arcom pedig kicsit hosszúkásabb, ezért is gondolom lehet jobban állna a rövid (pl. kulcscsontig érő) haj. A homlokom magasabb, de frufrut nem akarok.
Ha minden igaz pont a jelenlegi fazon a "legrosszabb" választás nekem, mivel jobban nyújtja az arcot a hosszú egyenes haj és még sötét is ami jobban rátesz.
Ti mit gondoltok, belevágnátok (haha..)?
Van aki tett ilyen drasztikus lépést és nem bánta meg?
De jó látni hogy ennyi embernek pozitív róla a véleménye/tapasztalata :D
Mikor kicsi voltam egyszer levágattuk de akkor hiányzott nagyon a hosszú haj emlékszem(:
Pixit nem vágatnék az tényleg nagyon hirtelen lenne és szerintem ahhoz kell egy adott arctípus hogy jól álljon. Nekem kellene egy kis volumen az arcom köré hogy kerekítse, tetszik például a laza hullámos bob stílus(:
Nekem hát-középig érő hajam volt, de nagyon utáltam, a vége eltöredezett/vékonyodott... Levágta a fodrász nagyon rövidre és ocsmányul nézett ki. De úgy tényleg. Ilyen gomba szerű fos volt... Fél év múlva már egész faszán megnőtt, utána már otthon vágtam a végéből piciket, sose rontottam el igazából. Aztán nemrég végre rájöttem hogy túl nagy a homlokom, és kéne egy frufru! Azt is otthon csináltam, rohadt egyszerű, és ha nem vagy egy debil, kevés esély van rá hogy elrontsd.
Most a hajam a lapockám aljáig ér, a frufrut szerintem örökre megtartom! Lényeg az hogy én imádom a hosszú hajat, és ha egészségesebb lenne a hajam, akkor biztos megnöveszteném (annak ellenére hogy nekem is hosszúkás arcom van).
De ha tetszik a rövid haj, hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!