Nagyon random kérdés de teljesen komolyan: nem tudom elhatározni, levágjam-e a hajam? :D
Sziasztok!
Hosszú hajú/valaha hosszú hajjal élő nőtársaim remélem átélik a helyzetem. Mindig is hosszú hajam volt (majdnem derékig érő) ezért nehéz az elhatározás.
Nagyon sokszor belegondoltam már milyen lenne rövid hajjal az élet :D Tekintve hogy macera a hajmosás, formázás, gyakran kell vasalnom mert az élet nem áldott meg egyenes, selymes hajjal, hanem hullámossal.. Ez oda vezetett az évek során hogy törik a vége, nincs szép fénye és még festve is volt.
Sötétbarna hajam van, az arcom pedig kicsit hosszúkásabb, ezért is gondolom lehet jobban állna a rövid (pl. kulcscsontig érő) haj. A homlokom magasabb, de frufrut nem akarok.
Ha minden igaz pont a jelenlegi fazon a "legrosszabb" választás nekem, mivel jobban nyújtja az arcot a hosszú egyenes haj és még sötét is ami jobban rátesz.
Ti mit gondoltok, belevágnátok (haha..)?
Van aki tett ilyen drasztikus lépést és nem bánta meg?
Derékig érőből vágattam nemrég mellbimbóig érőre. Jó döntés volt. Hajszínt is váltottam hozzá.
Az a lényeg, hogy ha nem vagy biztos a váltásban, akkor ne egyből nagyon rövidre vágasd, szerintem.
Nekem volt már 10 centis is és egész hosszú is. Mindenhogy tetszett. Általában pár évente váltogatom, ha már meguntam a régit.
Nyugi, ez csak haj, visszanő. És annyiféle rövid frizura van, nem létezik, hogy valamelyik ne állna jól neked.
Ez csak haj, majd visszanő:)
Én 2-3 évente megunom a hosszút és lecsapom pixiere vgy vállig érőre. Mindet szeretem, nehéz megallapodni.
Derékigérőből vágattam mell fölé érőre+frufruval.
Azóta visszanövesztettem mell alá(nem kicsivel) és most én is kulcscsont frizut akarok májusban. Nem bántam meg, idegesít a sok haj ráadásul nyárom melegít.
Nekem volt hosszú hajam, most pixim van.
Valahogy el sem tudom képzelni az életet hosszúval.
Hogyan szántam rá magam, bementem a fodrászomhoz, és közöltem rövidre. Úgy voltam vele, hogy majd visszanő, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!