Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfánk divat még, kiröhögítek...

Hajfánk divat még, kiröhögítek, ha valaki így hordja a haját?

Figyelt kérdés

Igazából, még 2015-ben vettem, akkor megcsináltam párszor és mindenki megdícsérte, igaz fiatalosabb volt még az arcom akkor...

Most viszont valamelyik nap félig vizes, inkább vizes hajjal kellett elindulnom, csináltam egy kontyot, kicsit sok volt hozzá a hajam, de nem lett rossz. Bemegyek egy kajáldába és konkrétan kivihogtak, hogy milyen a haja...

2019. ápr. 13. 10:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Akkoriban a Miss World győztes miatt volt. Nekem közepes van, mert sok a hajam, nem az az óriási.
2019. ápr. 13. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Ezen szerintem ne stresszelj. Valoszinuleg buta tinilanykak rohogtek, en pl valoszinuleg meg az o hajviseletuket talalnam nevetsegesnek a fel centis frufruval meg fejtetore tekert konttyal. Te meg lehet hogy az enyemet, amit madarfeszekre tupirozok, csak van, akiben van annyi ertelem, hogy nem nyilvanit hangosan velemenyt.

Amugy en pl stewardesseken gyakran latok hajfankos kontyot, en valamiert az eleganciaval parositom ezt a hajviseletet, de nem vagyok nagy divatszakerto.

2019. ápr. 13. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!