Hajfánk divat még, kiröhögítek, ha valaki így hordja a haját?
Igazából, még 2015-ben vettem, akkor megcsináltam párszor és mindenki megdícsérte, igaz fiatalosabb volt még az arcom akkor...
Most viszont valamelyik nap félig vizes, inkább vizes hajjal kellett elindulnom, csináltam egy kontyot, kicsit sok volt hozzá a hajam, de nem lett rossz. Bemegyek egy kajáldába és konkrétan kivihogtak, hogy milyen a haja...
Hajfánk mindig is röhejesen nézett ki, csak amikor divat volt nem merték megmondani egymásnak a hölgyek.
Mondom ezt férfiként úgy, hogy akárhány ismerősömmel beszéltem (szint úgy férfiak) mind szerint ocsmány volt, a nők meg hordták mert divat, de lehet hozzájuk is eljutott a hír pár év alatt ezzel kapcsolatban.
Kit érdekel, hogy divat-e?
Szoktam így hordani, mivel vékonyszálú, hoszú, sima hajam van, és a többi laza konty nem marad meg normálisan segédeszköz nélkül. Soha senki nem szólt be érte.
Mondjuk felnőtt emberek között amúgy sem jellemző, hogy idegeneket arcba röhögjön valaki, ebből az átlag kinő 16 éves kora után.
Egyébként nem ciki szerintem, vékonyszálú a hajam, hogyha kontyolni akarok, simán használom, divat ide vagy oda, jobban néz ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!