Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajlakk ebben segíthet?

Hajlakk ebben segíthet?

Figyelt kérdés

Alapvetően hullámos,göndör hajú srác vagyok.

És férfiak között hosszúnak számító a hajam.3-4-5 cm.

Vasalni szoktam azután jól áll.De mivel vasalt víz hatására kunkorodik:).Na szóval ha rányomnák hajlakkot attól göndörödne???

Mert jobb lenne ha rendesen le tudnám fixálni...

2010. júl. 5. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
használj waxot
2010. júl. 5. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is vasalom a hajam, nekem is alapból göndörebb. Hajmosás után hajkisimító balzsamot rakok rá és így még párás levegőben sem göndörödik be annyira. És igaza van az első válaszolónak, a wax az jól tart, de csak ha nem zsíros a hajad, mert akkor rémes lesz. Nekem a hajlakk ne szokta megtartani amúgy. Meg nem mindegy milyen hajvasalód van...

20L

2010. júl. 5. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam, hogy vasalom, lakkozom, hagyom száradni, és ha utána is göndörödik, akkor rávasalok a lakkra. nem egészséges a hajnak, de én enélkül nagyon rondának nézek ki xd balzsamokkal lehet ápolni.
2010. júl. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!