Kinek áll jól ez a haj vagy kinek tetszik?
Figyelt kérdés
Világosbarna melligérő hajam van. Sokan mondták hogy nem e probalok ki rövidebbet és nézegettem hajakat és ez nagyon megfogott: [link]
Nektek mennyire tetszik? Megéri belevágni?
2019. ápr. 10. 19:15
1/7 anonim válasza:
Soha nem mernem, es nekem nem is tetszik, de ha te szeretned probald ki max visszanoveszted
2/7 anonim válasza:
Nekem tetszenek a felnyírt hajak, de nem passzol hozzám. Az arcomhoz sem, és lusta lennék annyit foglalkozni vele, amennyit kell. Konkrétan ez elég furán néz ki hátulról (kicsit, mint a bilifrizura), de szemből lehet, hogy oké. A kevésbé szabályos, tépettebb végűek jobban néznek ki szerintem.
3/7 anonim válasza:
Talán a kerekebb fejformával rendelkezőknek állhat valamennyire jól, de egyébként nekem nagyon nem jön be.
5/7 anonim válasza:
Ez szerintem senkinek nem előnyös. Olyannak állhat egy fokkal jobban akinek átlagon felüli szépségű az arca és kicsit szögletesebb, vagy ovális az arcformája. A kerek arcúaknak pont nem állna jól, mivel még kerekebbnek mutatná.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ki lehet próbálni mit vesztesz vele ha nem tetszik úgy vissza nő és nem furdal a kíváncsiság hogy állt volna biztos nagy változás lenne?
7/7 A kérdező kommentje:
Az arcom hosszukás és nagyon teksztúrás
2019. ápr. 12. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!