Nektek tetszik a frufru egy nőn?
Ügye nem baj, hogy én mindenkinek zöldet nyomtam? Csak a válaszoló tudja, neki mi tetszik, mi nem. Értelmetlen a kérdésre felelő válasz lepontozása.
De hogy én is feleljek a kérdésre: Igen, nagyon tetszik, ha illik hozzá. Férfin viszont egyáltalán nem. Indokolni nem tudom.
Nem is fogtam rád! :-)
Ha itt valaki arról ír, hogyan készíti a lecsót, vagy lehülyéz a kérdés miatt, ott teljesen rendben van a lepontozás, jelentés. Egyébként meg tetszik/nem tetszik gombként értelmetlen használni.
Egyébként meg racionális indokot nem lehet felhozni egyik álláspont mellett sem.
Nekem tetszik a teljesen lefátyolozott nő. Izgatóbb, mint ha tök meztelen lenne. Én ilyen vagyok.
Nem hinném, hogy akinek nem tetszik a frufru, érdemi, egzakt magyarázatot tudna adni. De arra sem, ha szépnek, jónak tartja.
Az meg a tolerancia hiánya, meg értelmi képesség sekélysége is, ha a velem ellentétest véleményt lenyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!