Kiknek áll jól a frufru? Honnan tudjam, hogy hogyan néznék ki vele?
Figyelt kérdés
Régen, gyerekkoromban mindig teljes, tömött, oldalakon hosszabb frufrum volt és akkor nagyon szerettem, szerintem jól is állt, de akkor még kis cuki kislány voltam, szóval tök mindegy volt, hogy milyen a hajam :D Tizenéves koromban lenövesztettem, most viszont megint szemezgetek vele. Tetszik, viszont nem tudom, hogy hogyan néznék ki vele és nem szeretném elrontani a hajamat... Hosszú, most már sajnos annyira nem is dús és azért nem egy-két nap alatt nőne vissza, addig sem akarok zacskót húzni a fejemre stb., szóval nem szeretném elkapkodni, hogy megbánjam.
Leginkább a hasonlók tetszenek, de akár más fazon is bejön:
2019. ápr. 9. 18:19
1/1 anonim 

válasza:

Ebayen tudsz rendelni fake frufrut, amit csak oda kell csatolni és olyan, mintha igazi lenne. Aztán ha tetszik a látvány, levágathatod az igazi hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!