Hogyan törődjek bele a hajamba?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam fodrásznál. Azt szerettem volna, hogy mindenhol egyforma hosszú legyen a hajam. A frufru rész ugye sokkal rövidebb volt, mivel volt frufrum és növesztettem, szóval az sokkal rövidebb volt. Vittem képet is meg minden. De NAGYON rövid lett. Az egész az államig ér, eddig kb mellig érő hajam volt. Egyszerűen nem tudom elfogadni, utálom. Nem tudom sehogy sem beszárítani, összefogni se semmi. Vettem egy Dr. C. Tuna VITALIZING Sampon-t, amitől elvileg gyorsabban fog nőni a hajam, minden másnap mosni kell stb. Valami tippet tudnátok adni? Esetleg valami frizura ötleteket ilyen rövid hajra? Göndör a hajam, bár a vágás óta nem göndörödik, gondolom mert nem hosszú és nagyon sok van.2019. ápr. 7. 21:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne kínozd a hajad és fejbőröd a kétnaponta mosással. Több kárt okoz mint hasznot, főleg ha nincs rá szükséged, nem zsíros a hajad.
Youtube on van rengeteg ötlet nagyon cuki faux braid frizurák vannak: https://www.youtube.com/watch?v=tWKZ6wg_bcg
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ennél rövidebb hajam van:)
2019. ápr. 7. 21:56
3/4 anonim válasza:
Attól a technika még alkalmazható. Nem rendes fonatok. Öcsém haját megtudnám csinálni ilyenre pedig az álláig sem ér.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos az állig érő rövid haj. Én örülnék ha így el lenne rontva egyszer mert magamtól nem merem levágatni de szeretném nagyon megtenni. Szerintem ha keresel különböző frizurákat hozzá hamar megbékélhetsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!