20 felett beleszólni a hajamba?
Figyelt kérdés
Nem engedik levágatni, vagy vasalni.
Múltkor is patáliát csaptak, hogybtitokban vágattam belőle... Meg megggyanusítottak, hogy én voltam...
2019. jan. 1. 07:14
1/9 A kérdező kommentje:
Mondanom se kell, barátom se lehet..
2019. jan. 1. 07:16
2/9 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van, akkor mit vársz!?!??!
Elmégy a fodrászhoz és levágatod! Utána visszaragasztani nem tudják. Ha meg cirkuszolnak, akkor azzal nem kell foglalkozni.
3/9 anonim válasza:
Jó pėlda lennėl (agyilag, helyesírásilag stb) a nagykorúság 30 evre emelesėnėl.
4/9 anonim válasza:
Nőj fel végre. Akkor majd nem szólnak belem
6/9 anonim válasza:
Nekem alapvetően sosem szóltak bele,mindig olyan hajam volt amilyet Én akartam.Az Én fejemen van,Én viselem ne mondja meg senki,hogy milyen legyen.De az,hogy 20évesen Mégmindig Ők parancsolnak neked,kicsit durva.Bár ha a sarkadra állnál akkor valószínű nem tennék.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem csak a hajadba kötnek bele. Minél hamarabb költözz el otthonról.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is,utolsònak adok igazat.
9/9 anonim válasza:
Elég kamu szaga van a kérdésnek. Sok ilyen unatkozó lélek talált már ki valamit sanyargató szülőkről, hogy jó nagy felháborodást keltsen...sikerült is nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!