Tönkretette a hajam a szőkítő?!
Figyelt kérdés
A hajam eredetileg barna és szőkére melíroztattam. Nem olyan direkt szőkére, hanem inkább ilyen sötétebb szőke, tehát nem is olyan feltűnő. Ez volt decemberben, viszont azóta a hajam így hirtelen elkezdett töredezni, nagyon csúnya a vége, és száraz is az a rész ahol festve van( Nem az egész lett melírozva, csak a közepétől), pedig nem vasalom, és használok rá hajpakolást, hővédőt, hajolajat és néha kókuszolajat is. Mégis csúnya és mindenképp leszeretném vágatni, csak nem tudom, hogy visszafestessem barnára az egészet, vagy csak vágassak belőle? Félek, hogy ha csak vágatok belőle akkor a szőkített rész megint elfog törni, de attól is tartok, hogyha visszafestetem akkor meg az teszi rosszabbá. :/2019. ápr. 2. 11:36
1/2 anonim válasza:
Igen. Nekem is sokkal szárazabb, durvább lett a hajam, bár nem tört, amikor szőkítve volt, akkor is, ha csak melírozva.
Én visszafestettem barnára. Arra vigyázz, hogy természetes színt válassz, aminek 00 van a pont utáni részén a számozásban, akkor biztosan nem lesz zöld az eredmény.
Amióta nem melíroztatok, azóta sokkal selymesebb, fényesebb a hajam, úgyhogy maradok a barnás árnyalatoknál.
2/2 anonim válasza:
A szőke nekem is nagyon tönkretette. a vállamig se ért a hajam, pedig nőtt, mert lenövésem mindig volt, csak folyton letört a vége. Egy év után visszafestettem barnára, az első festést ledobta, a második lett jó. Aztán váltottam vörösre. Azóta a hajam szépen nő, már a derekamig ér. Egészséges és fényes. Én a szőkítést és a visszafestést is fodrásznál csináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!