Tönkretette a hajam a szőkítő! Tudnátok valamit javasolni?
vágass belőle, majd használd ezt a terméket. [link]
nekem hatott
Mindennap hajmosás előtt tegyél fel hajpakolást, és hajmosás után is. Félig nedves hajra pedig kenj hajvégápolót.
És persze ne szárítsd, ne vasald, göndörítsd, stb.
De ha a pozitív oldalát nézed, itt a remek alkalom, hogy kipróbálj valami dögös rövidebb hajat.
Nekem fél év kihagyással kétszer lett leszőkítve a hajam mindkétszer feketéről.
Nekem csodát tett a kókuszolaj a hajammal.Nem szűz kokuszolajat vettem(tehát nincs illata),hanem sima 1000 ml kiszerelést egy bioboltban.Rá kenem mindig hajmosás előtt a fejemre,rajta hagyom min egy órát,befóliázom majd rá egy törölköző/sapka.
Két héten belül észrevettem h sokkal jobb állagú a hajam,nagyon puha,szinte már egészséges.
Nekem legalább 10 centit biztos le kellett vágni,és azóta is amennyi lenő,azt vágatom le alulról,hogy folyamatosan cserélődjön úgymond a hajam,le a rosszat,marad felül a jobb.A másik,az utolsó öblítésem nekem mindig ecetes öblítés,amióta ezt is alkalmazom nem törik a hajam(pedig elhiheted,elég durva egy hajat fél éven belül leszőkíteni ráadásul feketéről.)
Amit még használok:keratinos tejproteines kallos pakolás,és isana oil care balzsam.
Régen én is használtam a kókuszolaj előtt olivát,de az a tapasztalatom hogy az nagyon nehezen és alig szívódik be.Ha rákeresel megtalálod h a kókuszolaj az ami a leginkább beszívódik a hajban mert kisebbek a molekulái vagy mi....
utolsó vagyok
azt kifelejtetem h azért használom az ecetes öblítést,mert az savas öblítés,ami lezárja a haj pikkelyeit.
ha nem szereted az illatát(bár az száradás után nem marad meg) akkor erre a savas öblítésre lehet citromlevet is hígítva használni,meg sima buborékos ásványvíz is.
Azt is elfelejtettem h vegyél mindenképp nem kimosható,bent maradós balzsamot is(pl avonos argininos pumpás kis balzsam,nekem bevált),amikor úgy érzed száraz nagyon a hajad,bekened vele és jó is.
Egy valódi vaddisznó sörte hajkefét is szerezz be,mert az nem árt a hajnak,nem töri meg :)
Gondolom ha vágatnod is kell majd akkor ezerrel rá fogsz állni a hajnövesztésre,erre nagyon jó a stella herba vita hajszesz,de ha szőke vagy a ricinust felejtsd el(mert ajánlani fogják),én is használtam mikor szőke voltam,mondtam is a fodrász kellékesnek h nem értem miért vörösül,és az első kérdése az volt használok e ricinust....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!