A szőkésbarna hajat milyen gyakran kell színezni vagy festeni világosvörössel?
Szia!
Nekem az eredeti hajszínem sötétbarna(majdnem fekete)és én is vörösre festem,nagyon jól befogta ahhoz képest,h mennyire sötét az eredeti(egy világos árnyalatot használok,azt hiszem 8.74est,bár most nem tudom Neked biztosra megmondani:).Mivel te írtad,hogy szőkésbarna vagy,szerintem szőkítés nélkül is el tudod az a színt érni,amit szeretnél,a lényeg az,hogy ne olyan színt válassz,amilyen a dobozon van és neked tetszik(mivel az világosszőkére vonatkozik és neked sötétebbre fogná be)hanem pár árnyalattal világosabbat keress és azzal elérheted a kívánt hatást.Én is így csinálom.Persze az,hogy mennyire érvényesül a festék attól is függ,hogy hány %-os a hidrogén,amivel összekevered.Valamint többszöri festés után jobban kiadja a színt.A festés gyakorisága pedig attól függ,hogy milyen gyorsan nő a hajad,én kb.havonta festem.Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!