Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen melír fajták léteznek?...

Milyen melír fajták léteznek? Hogy mondjam el a fodrásznak hogy hogyan fesse? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most először festetném be a hajam, de először csak melírral kezdeném. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan magyarázzam el majd a fodrásznak hogy mennyi tincset szeretnék bemelíroztatni? Vagy ezt ő ajánlja nekem?

Nem szeretnék nagy és vastag csíkokat, hanem elszórtam sok picit. Hosszú hajam van, a hátam feléig leér. Mennyire lesz költséges a festés? Nagyon kezdő vagyok de örülnék ha a szőke hajam még világosabb lenne. :)

17/L

2010. júl. 4. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Így, ahogy leírtad:D Nekem mikor fekete volt régebben a hajam, rózsaszínt kértem bele és sűrűn, de olyan lett, hogy hajszálanként, azért ezt mondd meg h ha nem úgy akarod(az a fodrász be is zárt, sztem nem véletlen;D)
2010. júl. 4. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanígy mondd el neki.
2010. júl. 4. 12:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És milyen árra számítsak? Vagy jobb lenne ha először kicsit rövidebbre vágatnám a végét és utána festetném? mert igazából nem tudom hogy ezt hosszúságra hogyan számítják. A legfelső ár amire gondoltam az 5000 ft. Ugye annál több nem lehet egy átlagos fodrászüzletben?
2010. júl. 4. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ hova mész, láttam már olyat ahol egy egyszerű melír 7000 ft volt.

[link]

De ha gondolod melírozhatod magadnak is, vagy megkérsz valakit hogy segítsen. Sokkal olcsóbb, festék van olcsón és az nem csak egy alkalomra elég hanem sokra. Nem nehéz, én magamnak szoktam csinálni, rákened vékonyka tincsekre, befóliázod, aztán lemosod mikor le kell (20-30 perc).

2010. júl. 4. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem 5ezer volt

első voltam

2010. júl. 4. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem kérdezd meg anyukádat vagy valamelyik barátnődet, barátnőd anyukáját, lehet meg tudná csinálni Neked, akkor csak a festéket kell venned, meg esetleg valami édességet az anyukának:) és tudsz is szólni, ha pl. több, vagy sűrűbb, esetleg kisebb tincseket szeretnél. Én mindig magamnak csinálom, és egyszer sem lett még belőle katasztrófa:)

20Ł

2010. júl. 4. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Először inkább elmegyek a fodrászhoz, mert nem akarom hogy valami baj történjen :D aztán majd csak át kell szokni otthonira! :)

Még egyszer Köszi.

2010. júl. 4. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szőke hajad van? nekem is , és az a AVONból vettem melírozó szettet. van hozzá kis keve is, két vége van, az egyik nagyobb, így akkora tincseket csinálsz, amilyet szeretnél. Kb hetente kellm használni, de énnagyon szeretem.:)
2010. júl. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!