Milyen melír fajták léteznek? Hogy mondjam el a fodrásznak hogy hogyan fesse? (bővebben lent)
Most először festetném be a hajam, de először csak melírral kezdeném. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan magyarázzam el majd a fodrásznak hogy mennyi tincset szeretnék bemelíroztatni? Vagy ezt ő ajánlja nekem?
Nem szeretnék nagy és vastag csíkokat, hanem elszórtam sok picit. Hosszú hajam van, a hátam feléig leér. Mennyire lesz költséges a festés? Nagyon kezdő vagyok de örülnék ha a szőke hajam még világosabb lenne. :)
17/L
Attól függ hova mész, láttam már olyat ahol egy egyszerű melír 7000 ft volt.
De ha gondolod melírozhatod magadnak is, vagy megkérsz valakit hogy segítsen. Sokkal olcsóbb, festék van olcsón és az nem csak egy alkalomra elég hanem sokra. Nem nehéz, én magamnak szoktam csinálni, rákened vékonyka tincsekre, befóliázod, aztán lemosod mikor le kell (20-30 perc).
szerintem kérdezd meg anyukádat vagy valamelyik barátnődet, barátnőd anyukáját, lehet meg tudná csinálni Neked, akkor csak a festéket kell venned, meg esetleg valami édességet az anyukának:) és tudsz is szólni, ha pl. több, vagy sűrűbb, esetleg kisebb tincseket szeretnél. Én mindig magamnak csinálom, és egyszer sem lett még belőle katasztrófa:)
20Ł
Köszi a válaszokat!
Először inkább elmegyek a fodrászhoz, mert nem akarom hogy valami baj történjen :D aztán majd csak át kell szokni otthonira! :)
Még egyszer Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!