Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segiiitseg😊?!? Milegyeeen az...

Segiiitseg😊?!? Milegyeeen az unalmas hajammaaal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Váll alá érő barnas szoke hajam van de nem tudom hogy hogyan változtathatnék a formajan stb. Igazabol gondor csak az a baj hogy oroszlan fejem van ha nincs ki vasalva. De viszont vasalva mar unalmas nagyon! Kaphatnêk tippeket? Kuldok kepet is a hajamrol ha valaki ugy jobban tudd segitteni! Elore is koszonom. 😘

2019. márc. 24. 20:57
 1/7 anonim válasza:
Küld a képet. Kitalálom
2019. márc. 24. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Irtam üzit
2019. márc. 24. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Oroszlánfejjel mi a baj? Tudod mit nem adnék azért, hogy hatalmas göndör hajam legyen? :D Mázlista.
2019. márc. 25. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem áll jol. Rövid a hajam
2019. márc. 25. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Küldhetnél képet nekem is. :)
2019. márc. 25. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szoktad fesülni a hajad? Hogyan szoktak szarítani?

Lehet hogy rosszul kezeled, ès azért van oroszlànsörény hatása.

2019. márc. 25. 17:32
 7/7 anonim válasza:

Én rosszabb helyzetben voltam; krumplibarna, seszínű, itt-ott göndör-hullámos-egyenes borzadály, ami még akkor is egy pálmafa hatását keltette, ha vizesen fésültem ki (sokszor hagytam a fenébe, egyszerűen képtelen voltam 2 óra szenvedés után tovább fésülni). Egyik tincs a vállamig ért, egy másik a lapockámig. Sajna genetikailag ilyen téboly a hajam. :D

Elegem lett, lenyírattam 6-7 centisre, felül platinaszőke, oldalt fekete és 1 centis. Ez volt 3 éve, most hétfőn pedig egy kékeszöld mohawk-ot csináltattam, oldalt teljesen kopasz vagyok. Klasszikus Pawnee-indián fazon, a taréj kb. 4 centis. Imádom. Szerencsére full gömbölyű koponyám van, jól áll ez a haj, és nagyon praktikus is.

Drasztikus, de emiatt jó. ;)

2019. márc. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!