Szőkítéssel, festéssel roncsolt haj "minőségének" javítása érdekében mit lehet tenni?
Másfél évvel ezelőtt kitaláltam, hogy a sötétbarna hajam nem tetszik, szürkét szerettem volna. El is mentem fodrászhoz, az egész le lett szívva szőkére, majd több réteg festék következett. Ezt nem viselte jól az amúgy erős, jó állapotban levő hajam.
Azóta vissza lett festve barnára, ha kikopna a festék, csak színezőt használok rá, jelenleg növesztem le a "tönkrement" részt.
Szálas, könnyen gumbancolódik. Úgy néz ki, mint mikor egy alapjáraton göndör lány kivasalja a haját.
Az eredeti állapotát nem fogom tudni visszanyerni, de lehet ez ellen bármit tenni? Ha valakinek egy konkrét hajpakolás, olaj, kozmetikai termék segített és leírná, azt nagyon megköszönném.
16/L
Update: Elkezdtem kókuszolajat használni rá, nagyon sokat javított az állapotán már 2-3 alkalom után. Nem használom régóta, így nem tudok véleményt alkotni a hosszútávú hatásairól, minden esetre eddigi tapasztalataim alapján csodákat tesz a hajjal. Kevésbé szálas, puhább és élettelibb hatása van. Sokkal inkább hajra, mint seprűre hasonlít. Ha a későbbiekben megváltozna a véleményem, ismét jelentkezem.
A termék pontos neve, melyről fentebb beszéltem: L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Kókuszolajjal hajpakolás
(egyébként van hozzá való sampon és balzsam is)
Ha bárki ehhez a kérdéshez tévedne és tudna még hasznos tippeket adni másoknak, illetve nekem, kérem ne tartsa magában. Továbbra is örömmel fogadok minden tanácsot.
És természetesen szeretném megköszönni az eddigi válaszokat. ^^
Szia!
Végül sikerült rendbe hozni ennyi idő után?
Ha igen, mit használtál rá?
Az én hajam is egy katasztrófa ..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!