Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőr szőkítés a combomon? Mik...

Szőr szőkítés a combomon? Mik a tapasztalatok a szőkítéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Még sosem volt leszedve a combomról a szőr, így mennyi ideig hatna a szőkítés? Igaz, hogy a szőkítéssel a bőr is kivilágosodik, esetleg ki lesz marva? Mik a tapasztalatok, szőkítés vagy inkább gyanta?

2017. jún. 6. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Annak miértelme? Rásüt a nap ugyanúgy csillog. A bajus szőkítést se értem ugyanugy látszik csak szőke.

Inkább gyantáztasd le.

2017. jún. 6. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan szőktísd, csak óvatosan, és akkor nem fogja kimarni a bőrödet.
2017. jún. 8. 01:10
 3/3 anonim ***** válasza:

A DM-es szőkítőkrémet próbáltam a karomon, ezt: [link] , 1000 Ft egy doboz. Lehet, a fodrászkellékes szőkítőporral olcsóbban kijönnék, de ezt legalább nem kell megfelelő arányokban kutyulgatni, meg nem volt kedvem fodrászkellékes boltot keresgélni. Asszem azt javasolta a doboz, hogy 7-10 percig hagyjam fenn, de maximum 15, szóval fennhagytam 15 percig, utána kb 10 percig látszott, hogy világosabb a bőröm ott, ahol a krém volt, aztán visszaállt, és nem lett tőle semmi baja a bőrömnek meg ki se hullott a szőr (ami amúgy nem lenne baj:D). Elég fekete volt a szőröm, csak a harmadik használat után lett teljesen szőke, szóval eltartott egy hétig, mert csak 3 naponta lehet használni (és még maradt egy kevés krém a tubusban). Valaki itt a linkelt oldalon írja, hogy kiütéseket kapott tőle, szóval ha esetleg kipróbálnád akár ezt, vagy valami másfélét, csinálj előtte allergiatesztet.

Amúgy a combomon szőke magától a szőr, de le szoktam borotválni, mert feltűnő, hogy csillog.

2017. jún. 8. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!