Lehet hogy az új gőzölős hajvasaló teszi tönkre a hajam?
Régóta vasalom a hajam, heti egyszer kerámia lapossal. Muszáj vasalnom mert szénakazal, drót hajam van és összeakad ha nem vasalom hajmosás után.
Szóval elkezdtem fodrászhoz járni aki a gőzölőssel vasalja és borzasztóan száraz lett a hajam és a vége néhol pedig ilyen műanyag szerű seprűs haj.
Én nem hajvasalót használok otthon, hanem körkefével szárítom, így nem lesz seprűs, egyben maradnak a tincsek.
De a tavalyi fodrászom (3 alkalommal voltam nála) gőzölős vasalóval simította, még gondoltam is milyen jó, biztos nem árt úgy a hajnak mint gőz nèlkül - de otthon mosás után meg vizesen visszapödörödtek a végek, mintha megégtek, megpörkölődtek volna, muszáj volt levágnom ott helyben.:( Arra tippeltem hogy azért mert melírozva is volt, de 3. alkalommal az egészet barnára festettük, majd jött megint a megégett haj és az olló.
Azóta se történt ilyen a hajvégeimmel.
Sajnos én nem tudok megfelelően bánni a körkefével. :(
De pont olyan nekem is a hajam vége int amit leírtál. Ráadásul vágás után...
Akkor csak a gőzölőssel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!