Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasaló kérdés, akiknek...

Hajvasaló kérdés, akiknek ilyen típusú haja van, azok válaszát várom? (felkiáltójel)

Figyelt kérdés
Az NE írjon, akinek kevés, egyenes és félhosszú a haja! Mivel olyan hajvasalót keresek, ami nagyon dús, hullámos, vattásodásra hajlamos és nagyon hosszú (fenékig érő) hajhoz való! A 230 fokos KEVÉS! Ezzel kb 20 perc legalább és nem lesz tőle szög egyenes, este már újra vattás. Ettől erősebbet keresek, akinek ilyen haja van, legalább a dús és a hullám jellemző rá, azok légyszi segítsenek!
2019. febr. 12. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem Remington s1051 hajvasalóm van, rohadt régi már, most akarom lecserélni, azért olvasgatok éppen hajvasalós kérdéseket, de régen nagyon szépen kivasalta a hajamat és brutál tartós is volt, pedig ezen is 230 fok a max., és hidd el, nálam durvább hajad tuti nincs, hacsak nem vagy mondjuk afrikai :D

Eddig a maximum hőfok, amit hajvasalónál láttam, az a 240 fok, de ha jó hajvasalóról van szó, akkor kevesebbel is szépen vasal.

Én most három hajvasalóval szemezgetek: Remington s8500, s8590, s9505. A középsővel van már tapasztalatom, az tutira jó cucc.

2019. febr. 15. 11:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Na végre valaki írt! Az a baj, hogy ami most van nekem, azt nem tudom, hogy hány fokos, de 10 éve vettem és ez a Bosch E-Nr.PHS2000/01. Ugye a doboza 10 év után már nincs meg, és a készüléken pedig nincsen rajta a hőfok :(

Viszont a nővéremnek egy fokkal "vattásodóbb" haja van-de nem olyan hullámos, mint az enyém-, és neki 230 fokos babyliss van, neki nem elég erős. Szóval nem úgy vasal, hogy egy tincset egyszer végighúz és hú de egyenes lett. Most rendeltem egyet végül, ezt:

Babyliss I-PRO 235 XL ST389E

Ez 235 fokos.

Jövőhét elején érkezik, majd beszámolok.

2019. febr. 15. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én végül a Remington s8500 mellett tettem le a voksomat, elméletileg a héten nekem is megérkezik :D

A tiéddel mi a helyzet, hogy tetszik, ha megjött már?

2019. febr. 20. 02:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Még csak a lányom haján próbáltam ki, 2 tincsen, mert már késő volt -tegnap kaptam meg. Viszont mivel a lányom haja fenékig ér és hullámos, annyi már biztos, hogy sokkal jobb, mint ami eddig volt. Már egy húzásnál is egyenes, de én inkább kétszer mentem át rajta, szoval remélem, hogy le feleződik a hajsimításos percek száma ezzel... Viszont az én hajamon még csak most fogom letesztelni, mert tegnap voltam fodrásznál. Nagyon seprű volt már, és nem akartam azon a hajon kipróbálni, most viszont be van lőve a fodrász által, szóval...a lényeg, hogy jóóó a cucc!
2019. febr. 20. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a termék, egyenes marad másnap is!!!
2019. febr. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!