Voltatok már úgy, hogy nagyon elégedetlenül jöttetek el fodrásztól?
Ahová most járok kb 3 éve, eddig közepesen voltam elégedett, mert volt, hogy jól levágta a hajam, volt hogy nem tetszett. Legutóbb viszont azt mondhatom, hogy betelt a pohár, mert nagyon pocsékul vágta le hajam (félhosszú, vállam alá érő). Nem szimmetrikus a két oldal, nem precízen vágott, tehát nincs semmi formája, alig várom, hogy megnőjön :(. Nem beszélve arról, hogy egy csomó pénzt kifizetek neki.
Hogy találjam meg azt a fodrászt, aki normálisan, precízen vág hajat?
Ja, a kedvenc családi fodrász egyszer olyan madárfészket csinált a hajamból hogy égett a pofám suliba menni. Szerencsére annyira gáz volt hogy csúfolni se volt kedve az osztálytársaimnak.
Illetve egyszer elmentem valami agyonhípeolt fodrászhoz, oké, elég károsodott volt a hajam egy fehérre szőkítés után ő meg mondta hogy ejj ebből majd csinál egy jó kis frizurát... hát, inkább nem részletezném, de van egy sáv a választék és a felnyírás között ami azért van hogy el tudjam takarni a nyírást ha kell, namost a hajam többi része váll fölé ért ezt meg levágta a fülem tetejéig, mondta is hogy ejj ez így jó lesz ne is csatoljam el. Amint kiléptem túrtam elő a hullámcsatot hogy én ilyen félbibivel a fejemen nem megyek sehova (aztán egy MÁSIK fodrászhoz visszamentem aki nem volt annyira népszerű, na ő kerek perec megmondta hogy a hajam annyira szétszőkített hogy ő ebből nagyon fúdevalami frizurát kihozni nem tud, DE szépen levágja a károsodott részt aztán ha megnő jöjjek vissza és akkor már lehet vele alkotni, jó beismerem lusta voltam visszamenni de ténmyleg szeép munkát végzett és őszinte volt.
A felnyírásom meg egy külön sztori, 10-ből 9 fodrász elba............ltázza. Kedvencem, bemegyek a női fodrászatba, csókolom, felnyírnák ezt? Menj át a férfibe, ott megcsinálják, átmegyek oda, de menj vissza nőibe mert csaj vagy, visszamegyek, de nincs bent a kolléga akinek van nyírója menj vissza férfiba... hagyjuk.
Meg egy csomószor elcseszik, valamiért ha azt mondom "6és9 milliméter között ami éppen van fésű a géphez, légyszi nyírd le egységesen, a szélén nem kell rövidíteni mégjobban, de elől a fülem előtt a ki "pajeszt" hagyd meg" a fodrász azt érti "csapd le majdnem kopaszra. az egészet. a pajeszt is" találtam végre egy fodrászt aki tényleg azt nyírja amit kérek és már vagy a 10. alkalommal járok nála és még mindig nem hajlandó pénzt kérni mert csak 2 vendég között gyorsan bepattanok a székbe. Ha valaha elköltözik nekem annyi.
De jok ezek a sztorik :D en sem jarok fodraszhoz, mert eddig egyetlen csaj volt, aki tokeletesen nyirt meg mindig, de o meg fel ev mulva kikoltozott Angliaba :( raadasul o kimondottan extrem hajakra volt szakosodva, meg mindig hianyzik :(
Husz evesen derekig ero hajam volt, mondanom sem kell a kicsit vagjunk a vegebol sztorit, hogy mint vegzodott. Azota se nott meg soha ujbol akkorara :/
Aztan amikor felnyirtam oldalt, ugyanaz volt, mint az elottem ironal, semmit nem tudtak ertelmezni, en full simara borotvalva szerettem, es ugy hosszu pajeszt hagyni hozza, nekem viszont mindig ossze akartak nyirni mindenfele fel-egy centis megoldasokkal.
Most epp frufrum van, ezzel el sem merek menni fodraszhoz, mert egy egyenes is kifog rajtuk, azt is javitgatni kell utanuk mindig, akkor mar inkabb megnyirom en magamnak hetvegente.
Sajnos több a rossz élményem, mint a jó. Az egyik fodrász rosszul festett, iszonyat bénán néztem ki, mert szőkére festett, de a fejem teteje világos lett az alja meg nem annyira, a másik a tépőzáras hajcsavarót úgy beletette, hogy a végén nem tudta kiszedni, csak tépegetve, volt aki kérésem ellenére úgy megritkította a hajam, hogy fosztott csirke lettem, aztán olyan is, aki a hosszú hajamból nem tudott egy valamire való kontyot csinálni csak (esküvőre mentem), és természetesen olyan is, akinek akinek a két centi tízet jelent.
Kb 8 éve magamnak vágom, és most növesztem, majdnem derékig ér, sűrű és szép.
en fodrász vagyok ,nekem meg nem jöttek vissza panasszal,,gyertek hozzam.vágás szaritas mosas 5000ft
szaritas 3000
festes -szaritas 10000
festes vagas szaritas 12000-ebbe a melir is beletartozik
az ombrek dragabbak,mert sok idö es sok anyagkltseg kb 15 töl
budapest 2 kerulet
jah es fiu vagyok-szeretik a fiufodraszokat a venegek
a ferfivagas lemaradt 3000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!