Hogy vágjam a hajvonalat géppel?
Másodszor vágtam hajvágógéppel hajat, pasinak. Egyébként nem lett rossz, de hátul nagyon mélyre lemegy a hajvonala és szívesen felnyrírnám neki a tarkója aljáig, tudjátok, mint ahogy a legtöbb embernek van. Plusz a fülénél is nehéz. A videókon leszedik a gépről a vezetőfésűt, de én nem tudom elhinni hogy úgy nem bántja a bőrét. Tipp, tanács?
Ezen kívül nagyon vékonyszálú és ráadásul hullámos a haja, így mindig marad itt-ott néhány szál hosszúra, mindegy hányszor megyek át rajta. Erre ötlet hogy mit csináljak?
Bocsi, hosszú lett, de köszi hogy végigolvastátok :)
Én nem akarom elvitatni a tudásod, sőt, kifejezetten azért kérdezem mert tudom, hogy magamtól elcseszhetem és akár meg is sebezhetem.
De miután nem vagyok fodrász, a gép sem ilyen szofisztikált mint a tied. 2mm-ként vannak a fokozatok a vezetőfésűvel, ha azt leveszem akkor meg egyáltalán nincsenek.
A kérdésem az volt, hogy a videókban a hajvonal szélét vezetőfésű nélkül csinálták, úgy, hogy (látszólag legalábbis) a pengék a kliens bőréhez értek. És szép lett az eredmény, csak nem tudom hogy ebben mennyi a fodrászi ügyesség és mennyi a gép biztonságossága (mármint hogy mi miatt nem nyiszálja el a bőrt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!