Lányok van köztetek aki kipróbálná a géppel lenyírt hajat?
Egyszer kipróbáltam 20 évesen, kb. 1 cm maradt. Azt leszámítva, hogy anyám sírógörcsöt kapott, nekem bejött. Olyan jó volt, hogy hajmosás után nem kellett se szárítani, se fésülni. Nyáron imádtam.
Mostanában se hagyom 10 centinél hosszabbra nőni.
28N
Nekem nullással nyírt hajam van. Most egy hetes.
Nagyon jó, nyaralás alatt főként. Olyan higiénikus, a naponta többszöri fürdés közben a fejet, hajat sem kell izzadtan, szennyeződötten hagyni. Törölközés és kész. Nagy szabadság. Pihennek a hajhagymák, egészséges színe lesz a fejbőrnek.
Eddig is rövid hajat viseltem, hol géppel (feltéttel), hol ollóval nyírtat, hol vegyítettet. De a nullás így is sokban eltér az előzőektől. Kevés hajszárítózás sem kell, nem szárad meg rosszul, nem fekszem el.
Pl. a sminkelt arcot, szemet, ajkat nem is tudom elképzelni, mert minden kézmosáskor arcot is mosok. Nem bírom a filmréteget magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!