Férfitársaim (! ), van köztetek olyan, aki gyantázza az arcát? Bővebben lent.
Szóval arról van szó, hogy a szakállvonalam felett 1-2 erős szőrszál van, najó több, ami rohadtul idegesít, + ilyen gyengébb "pihék", amiket már csak azért sem borotválnék le, mert nehogymár a szemem alatt is borostás legyek... ti ezzel a problémával hogy vagytok, vagy hogy oldnátok meg? Nem hülyeség szerintetek a szakállvonal felett gyantázni?
Hölgyek is válaszolhatnak. Van egy lány barátom, ő azt mondta, hogy nem hülyeség.
Előre is köszi.
Köszi.
Ha ha valakinek nagyon az? Akkor? Gyanta hosszútávra nem megoldás? Meg, ha csipesszel kiszeded az erősebbeket, akkor tényleg igaz, hogy gyengül?
Még jöhetnek válaszok bárkitől, nagyon idegest :/
Köszi.
Bocs, de szerintem az éles vonal természetellenessé teszi, mintha mű lenne, ragasztva.
Nekem tetszik a természetes, még akkor is, ha véletlenül nem szimmetrikus, és vannak más színű vagy másmilyenféle kinézetű szálak-részek is a bajuszban vagy szakállban.
Én teljesen ki is ábrándulnék egy olyan hiú férfiből, aki gyantáztat vagy ilyesmi.
Előző: igenis vannak olyan szakállfazonok, ahol igenis számít az éles kontúr, és úgy szép
Kérdező:
Én szintén a tiédhez hasonló problémából adódóan szintén formázom a szakállamat, én borotvával, és (az én szakállamat legalábbis) se nem erősítette, se nem gyengítette.
De a bajusz környékén szemöldök csipeszt használok, és az 3-4 hétre tartós megoldást jelent, és valamelyest gyengülnek egy idő után a szálak.
Ami viszont azért gáz, mert a bőröd, az izomzatod, a zsírréteg alakul az arcodon az életed során, és maga a koponya is növekszik. Így ami most éppen nem kívánatos szőrszálnak tűnik, annak a hiánya a 10-20 évvel későbbi arcodon már lehet, hogy problematikus lesz.
Ezért nem javasolnám sem a gyantát, sem a csipeszt, mert a végleges eltávolítás-elvékonyítás idővel visszaüt.
Én pont ezért szavazok a borotvára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!