Hogyan szabadulhatok meg a fekete mitesszerektől?
Figyelt kérdés
Terhességem alatt sokat feküdtem, főleg az utolsó 2-3 hónapban, valószínűleg emiatt alakult ki az intim hajlatokban sok fekete mitesszer. Rendkívül sokkolt, mikor megláttam, szeretnék megszabadulni tőlük mielőbb. A neten nem találtam erre a területre kezelést.2019. márc. 19. 16:03
1/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy a szőröd van benőve?
Szerintem fordulj bőrgyógyászhoz. Biztosan tud rá valamit.
Megszabadulni tőle csak úfy tudsz igazaból , ha kinyomjàk őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Járok kozmetikushoz, és szülés után mikor eljutottam végre hozzá, bíztam benne, hogy a gyanta leszedi, de nem szedte. (Legalább a tetejét jó lett volna, hogy ne látszódjon ennyire) megbeszéltük, hogy minden alkalommal kinyomogat, amennyit tud, csak gondoltam, hátha rá tudok segíteni, hogy fellazuljanak és könnyebben eltávolíthatóak legyenek...
2019. márc. 20. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!