Sötétbarna, majdnem fekete szemhez fehér festet haj?
Ki szeretném próbálni a fehér hajat, mennyire menne ez a szememhez? Illetve a bleach nem ronthatja el a haj eredeti színét? Különleges színű hajam van és nem akarom h ez elrontsa azt :P
És fehér szín a pompadourrel megy?
Ja és ha fehérre festem a hajam, akkor a szemöldökömet is kéne? Sötét a hajam, szőrzetem.
19f
szerintem elvetemülten néznél ki, a jó értelemben.
de a szemöldököd inkább ne fesd be fehérre, az már para. meg nincs is sztem értelme, szemöldököt akkor szoktak festeni ha nem akarják h feltűnő legyen h nem az eredeti színt hordja, de úgyse fogja senki bevenni hogy fehér hajjal születtél.
barátnőimmel elég sok baromságot csináltunk már a hajainkkal, eddig mindig az eredeti szín jelent meg a lenövésen, szerintem túléli a tied is (viszont mostmár nagyon izgat milyen az a különleges szín...)
de sajnálom, lövésem sincs, mivel kell pont fehéret csinálni, én a helyedben biztos ráhagynám egy bevállalós fodrászra... de hátha más tudja
20/l
Köszi :D
igazából szerintem nem különleges, én csak barnának mondanám, de mindenki körülöttem azt mondja h különleges, és a fodrászok mindig megkérdezik h festem-e :D a barna és a vörös egy keveréke, meg némely tincsek vörösebbek, másikok barnásabbak. anyám szerint hossz szerint is változó a színe meg h milyen fényben vagyok
de mint mondtam én csak barnának írnám le, gondolom csak hozzászoktam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!