Jó hajpakolás töredezett hajra?
Mindenkinek más válik be sajnos, ez kísérletezést igényel. Amit javasolni tudok, hogy elsősorban olyan termékeket válassz, amik nem tartalmaznak alkoholt.
Amik nekem beváltak (és itt ellent is mondok magamnak :D): biohair hajpakolása, garnier fructis goji bogyós, l'oreal kókuszos pakolása.
Én azt tapasztaltam, hogy jóval a javasolt behatási időn túl érdemes hatni hagyni a terméket (szóval 20-30 percig).
Utána érdemes a hajszálakat úgymond lezárni balzsammal vagy olajjal (fújós hajbalzsammal pl. gliss kur repair vagy l'oreal extraordinary oil krémes hajolaját szoktam használni)
Nem tökéletes a hajam így sem, egyébként. Gondolom a hajszárítózás, gyakori mosás, egészségtelen étkezés sem tesz neki jót. De viszonylag rendben vagyok, könnyen fésülhető, puha, nem zsíros, ragacsos, gubancos a hajam. Nincs festve és hát középig ér.
Ha nagyon el van törve a hajad (mert pl. szőkítve volt, vagy elégetted hajvasalóval), akkor sajnos csak a vágás segít. Plusz fél évente 1x érdemes fodrásszal levágatni a törést.
Ezek kívül a hajad általános állapotát tudod javítani hajvitaminokkal, kímélő sampon használatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!