Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történik az eladott hajjal?

Mi történik az eladott hajjal?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy adományozás esetén parókát készítenek belőle és ez egy alapítványon keresztül daganatos emberek számára lesz továbbítva. De mi történik azzal a hajjal, amit eladnak? Hiába néztem több olyan oldalt, ahol információk vannak erről az egészről, de arról semmi, hogy utána mi lesz vele. Mert gondolkozok az adományozáson, és sokan mondják, hogy ha eladom, azzal kereshetek sok pénzt. De ha közben ezzel egyáltalán nem segítek magamon kívül senkit, akkor miért érné meg nekem? Akkor már inkább segítek egy alapítványnak és nyári melóval szerzek pénzt.
2019. márc. 2. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt mint az adományozottal csak ebben az esetben pénzért kerül továbbadásra.

Parókákat, rögzített és kivehető hajpótlásokat/hosszabbításokat csinálnak fizető vendégeknek.

Haj hosszától, állapotától függ a kapott összeg, átlag 30-40ezret adnak érte. Neked kell mérlegelni, hogy megéri-e.

Nekem 3 ismerősöm adta tovább a haját, 2 alapítványnak, 1 pedig pénzért. Utóbbinak szüksége volt arra a pénzre azért döntött az eladás mellett, másik 2 csak frizuraváltásra vágyott nem anyagi megfontolásból tették így alapítványnak ajánlották fel.

2019. márc. 3. 01:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Plázacicák fejét díszíti majd. Te kapsz érte 30-at, ők fizetnek érte 80-100-at, a profit azé, akinek eladtad.

Rákos gyerekeknek adtam inkább én is ingyen.

2019. márc. 3. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!