Valakinek bejött bármilyen otthoni, természetes hajvilágosító módszer?
Méz, fahéj, kamillatea, sós víz + nap, citrom, aszkorbinsav, almaecet, olívaolaj... Nektek mi hozott (legalább egy minimális) eredményt? Írjátok meg azt is, hányszor, és milyen eredeti hajszínre használtátok! Mennyire szárította?
(Én világosbarna vagyok, és kíváncsi lennék, hogy egy sötétszőke-középszőke kivitelezhető lenne-e házilag, tehát nem várok drasztikus változást.)
Úgy világosítás, hogy a fekete festéket leszedte, így az eredeti barna (meg ősz :P) lett. C vitamin+ sima sampon, 2-3 alkalom.
(
Hidrogén peroxid! Nem tudom, mennyire számít természetesnek, de működik, az biztos... Saját bőrömön tapasztaltam, mivel eredetileg az arcomra használtam patik ellen, kb. egy hétre rá pedig csodálatos szőke szemöldökkel és babahajakkal mehettem suliba. :P
Ilyen is csak velem fordulhat elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!